Decorbouw – Podiumbouw

  • podiumbouw
Van megagrote podia tot lokale events, het podium is de blikvanger.

Wij begrijpen als geen ander dat niet iedere organisatie beschikt over het budget van Tomorrowland, Electric Love of de Toppers. Maar met creatieve oplossingen in ontwerp, layher- en decorbouw kunnen ook kleinere organisaties een podium neerzetten met een unieke en geweldige uitstraling.

  • stagedesign
Stap 1. Het ontwerp

Een goed idee kan ontstaan tijdens een persoonlijk gesprek, een brainstorm of een gegeven instructie. Wij schetsen graag jouw ideeën en wel binnen het door jou genoemde budget.

Het ontwerpen gaat in verschillende fases van ruwe schets tot digitale tekening. Door middel van 3D SketchUp laten we je grafisch de stappen tijdens het ontwerp zien. Een boeiend proces waar nog alles mogelijk is. Je kunt ruimdenkend je fantasieën delen en werkelijkheid laten worden. Aan ons de taak om de veiligheid en jouw budget te bewaken. Het eindresultaat is een 3D ontwerp, inclusief de ontwerpen die nodig zijn voor productie en desgewenst een technische tekening en materialenlijst.

  • stagebuilding prefab
Stap 2. Prefabricage

Een custom-made decorstuk en/of podium maken is een uitdaging, die wij niet uit de weg gaan. Een goede voorbereiding scheelt het halve werk op locatie. Ons team van ervaren decorbouwers werken vol enthousiasme aan de maak van (prefab) decorstukken. Onze werkplaats/opslag is gevestigd in Haarlem. Kom gerust kijken tijdens het ontwikkelingsproces.

  • stagebuilding (de)montage
Stap 3. Montage

Tijdens de bouw op locatie letten wij erg goed op veiligheid, zowel voor alle medewerkers als ook voor het publiek. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerd personeel, evenals alle gebruikte materialen welke voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen. Wij verzorgen ook alle benodigde gereedschappen en indien nodig hoogwerkers.

Verhuurassortiment

Vaak nemen wij ook onze bestaande (verhuur)materialen mee in het ontwerp. Dit zal een enorm verschil maken om binnen je budget te blijven. Wij beschikken over een ruim en uniek assortiment festivalaankleding.

* Dry-hire is ook mogelijk! Vrijwel al onze materialen kun je terugvinden op de site.

Verkoopmaterialen

Wij leveren alle materialen om het podium te verwezenlijken. Van transparant PVC, backlit of speakermesh tot geprint hout. Maar ook textielmaterialen zoals flanel en vlaggen.

Daarnaast hebben wij bevestigingsmaterialen, zoals speciale layherklemmen en elastieken standaard in huis en zijn uit voorraad leverbaar.

decorbouw

Wil je direct op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.