Home

  • upsidedown staging
Welkom op de website van Upside-down Staging • Rental & Facilities!

Graag laten wij jouw, als organisator, kennismaken met onze diensten en materialen.

Wij produceren kleine decorobjecten tot complete podia. Daarnaast verhuren wij allerlei exclusieve decoratiematerialen, die inzetbaar zijn op zowel in- als outdoor publieksevenementen.

Wanneer je kiest voor onze materialen kun je gemakkelijk complete podia aankleden, het evenemententerrein een onuitwisbare uitstraling geven en de bezoekers het bijzondere gevoel en sfeer meegeven. Bij al onze producten hebben wij al nauwkeurig gekeken naar de combinatie van functionaliteit en uitstraling. Dit hebben wij al voor je uit handen genomen!

Kijk ook eens tussen onze facilitaire materialen en ervaar het gemak om ook de ondersteunende artikelen  door ons te laten meebrengen. Te denken aan het verwerken van je geldstroom, (brand)veiligheid tot montagemateriaal. Het assortiment hebben wij zo ingericht om het voor jou als organisator makkelijker te maken.

Ook materialen die anders vaak last-minute nog ergens besteld moeten worden hebben wij, zoals regenponcho’s en klein materiaal. Maar ook voor groot formaat printwerk en bedrukte vlaggen kan je bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een oriënterend gesprek. Wij denken graag met mee om van jouw evenement iets unieks te maken en de uitstraling te geven die het verdient!

Wil je direct op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.