Home


 

Welkom op de website van Upside-down Staging • Rental & Facilities!

Graag laten wij jouw, als organisator, kennismaken met onze diensten en materialen.

Wij produceren kleine decorobjecten tot complete podia. Daarnaast verhuren wij allerlei exclusieve decoratiematerialen, die inzetbaar zijn op zowel in- als outdoor publieksevenementen.

Wanneer je kiest voor onze materialen kun je gemakkelijk complete podia aankleden, het evenemententerrein een onuitwisbare uitstraling geven en de bezoekers het bijzondere gevoel en sfeer meegeven. Bij al onze producten hebben wij al nauwkeurig gekeken naar de combinatie van functionaliteit en uitstraling. Dit hebben wij al voor je uit handen genomen!

Kijk ook eens tussen onze facilitaire materialen en ervaar het gemak om ook de ondersteunende artikelen  door ons te laten meebrengen. Het assortiment hebben wij zo ingericht om het voor jou als organisator makkelijker te maken, bestaande uit flanel, groot formaat printwerk en divers klein materiaal. Materialen die anders vaak last-minute nog ergens besteld moeten worden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een oriënterend gesprek. Wij denken graag met mee om van jouw evenement iets unieks te maken en de uitstraling te geven die het verdient!